TENSIONORME Reviewed by Momizat on . TENSIONORME Produkt kardiologjik antihipertensiv me përberje reserpine (0,1 mg) dhe diuretiku bendroflumetazid (0,25 mg ). MENYRA ADMINISTRIMIT Administrohet 1- TENSIONORME Produkt kardiologjik antihipertensiv me përberje reserpine (0,1 mg) dhe diuretiku bendroflumetazid (0,25 mg ). MENYRA ADMINISTRIMIT Administrohet 1- Rating: 0
You Are Here: Home » T » TENSIONORME

TENSIONORME

TENSIONORME

tensionorme

Produkt kardiologjik antihipertensiv me përberje reserpine (0,1 mg) dhe diuretiku bendroflumetazid (0,25 mg ).

MENYRA ADMINISTRIMIT

Administrohet 1-2 herë në ditë në varësi të këshillës së mjekut.

Tags: , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top