TRONOTHANE Reviewed by Momizat on . TRONOTHANE PERBERJA CILESORE DHE SASIORE: Lënda aktive: Klorhidrat promokaine. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në patologjitë anale që shoqërohen me dhimbje ose kruarj TRONOTHANE PERBERJA CILESORE DHE SASIORE: Lënda aktive: Klorhidrat promokaine. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në patologjitë anale që shoqërohen me dhimbje ose kruarj Rating: 0
You Are Here: Home » T » TRONOTHANE

TRONOTHANE

TRONOTHANE

tronothane

PERBERJA CILESORE DHE SASIORE:

Lënda aktive:

Klorhidrat promokaine.

INDIKACIONET TERAPEUTIKE

 • Në patologjitë anale që shoqërohen me dhimbje ose kruarje, në veçanti gjatë krizave hemorroidale,
 • në anestezitë lokale,
 • para ekzaminimit të tubit tretës me rrugë anale,
 • në episiotomi,
 • anusoskopi,
 • retroskopi,
 • në intubime endotrakeale nga hunda ose goja,
 • në kirurgji të vogla,

në dermatologji:

 • në prurit alergjik,
 • pas pickimeve të insekteve,
 • në djegie të vogla ose djegie nga dielli.

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top