Turmeric (kapsula) Reviewed by Momizat on . Turmeric (kapsula) Turmeric (Curcuma Longa) është përdorur për rreth 4000 vite më parë për të trajtuar gjëndje të ndryshme shëndetësore. Turmeric ështe Antinfla Turmeric (kapsula) Turmeric (Curcuma Longa) është përdorur për rreth 4000 vite më parë për të trajtuar gjëndje të ndryshme shëndetësore. Turmeric ështe Antinfla Rating: 0
You Are Here: Home » T » Turmeric (kapsula)

Turmeric (kapsula)

Turmeric (kapsula)

turmeric

Turmeric (Curcuma Longa) është përdorur për rreth 4000 vite më parë për të trajtuar gjëndje të ndryshme shëndetësore.
Turmeric ështe Antinflamatorë dhe Antioksidant i fuqishëm, konsiderohet ndër Top produktet në botë në parandalimin dhe luftimin e shumë sëmundjeve.

Përmbajtja:
Turmeric ( Curcuma Longa) 720 mg.

Efektet terapeutike:

  • Antiinflamator i fuqishëm dhe për më tepër pa efekte anësore;
  • Dyspepsia;
  • Ulçera Colitis;
  • Trajtim për Artritin Reumatoid;
  • Përmirësimin e funksionimit të mëlçisë;
  • Mbrojtje kardiovaskulare;
  • Për shkak të aftësive antioksiduese është treguar me dobi për shume tipe të kancerit me theks të veçante te kanceri i zorrëve, prostatës, i gjirit, mushkërive, leukemia.

Përdorimi:
të merren dy kapsula një herë në ditë e shoqëruar me ujë.

Paketimi:
30 Kapsula.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top