UROTEC Reviewed by Momizat on . UROTEC Shtesë ushqimore e nevojshme për funksionimin normal të rrugëve urinare. Përbërësit: Boronice  e kuqe, Verga Doro,Vitamin c, Vitamin b12 Përdorimi Merren UROTEC Shtesë ushqimore e nevojshme për funksionimin normal të rrugëve urinare. Përbërësit: Boronice  e kuqe, Verga Doro,Vitamin c, Vitamin b12 Përdorimi Merren Rating: 0
You Are Here: Home » U » UROTEC

UROTEC

UROTEC

urotec

Shtesë ushqimore e nevojshme për funksionimin normal të rrugëve urinare.

Përbërësit:

  1. Boronice  e kuqe,
  2. Verga Doro,Vitamin c,
  3. Vitamin b12

Përdorimi
Merren dy kapsula në ditë.

Përkujdesje
Duhet bërë kujdes në raste hipersensibiliteti nga lëndët aktive ose eksipientët.
Nuk duhet kaluar doza ditore e lejuar.
Nuk mund të përdoret si zëvendësuese e një diete të ekuilibruar ditore për një jetë të shëndetshme.
Duhet mbajtur larg fëmijëve.

Boronice e kuqe:Veprimi i saj i detyrohet Proantocianidinave të cilat kanë një veprim të mirë mbi E.Coli  i cili është bakteri përgjegjës në 80-85% të rasteve për shqetësimet e rrugëve urinare.
Antocianidinat kanë aftësi të fiksohen në fibrat e E.Colit duke penguar që bakteret të fiksohen në paretet e rrugëve urinare.

Verga Doro:Kjo bimë mjeksore është e mirënjohur për trajtimin e problemeve të rrugëve urinare të tilla si: cistite,kolikat biliare,kolikat renale,nefritet.
Ka efekt diuretik falë përbërësve të tillë si flavonoide dhe  triterpene.
Ka efekt antinflamator dhe mbrojtës së vazave.
Vit C ka efekt të mirë antioksidant dhe mbron organizmin nga radikalet e lira.

Vit B 12,merr pjesë në një numër të madh reaksionesh biokimike të organizmit,të nevojshme për funksionimin normal të qelizave.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top