Vastarol Reviewed by Momizat on . Vastarol Një kapsulë përmban: 500mg acidet yndyrore omega -3 (33% EPA, 22% DHA), 5mg vitamin E. Veprimi: Acidet yndyrore Omega -3 janë të domosdoshme për funksi Vastarol Një kapsulë përmban: 500mg acidet yndyrore omega -3 (33% EPA, 22% DHA), 5mg vitamin E. Veprimi: Acidet yndyrore Omega -3 janë të domosdoshme për funksi Rating: 0
You Are Here: Home » V » Vastarol

Vastarol

Vastarol

Vastarol

Një kapsulë përmban:
500mg acidet yndyrore omega -3 (33% EPA, 22% DHA), 5mg vitamin E.

Veprimi:
Acidet yndyrore Omega -3 janë të domosdoshme për funksionimin e pandërprerë të sistemit kardiovaskular, ato mbrojnë zemrën.
Kanë ndikim pozitiv mbi nivelin e triglicerideve dhe kolesterolit dhe si rrjedhojë edhe mbi tensionit e gjakut.
Janë të lidhura drejpërdrejt me rrezikun e aterosklerozës, me infarktet e zemrës dhe ato të trurit.
Përforcojnë imunitetin.
Meqënëse organizmi nuk mund t’i sintetizojë, acidet yndyrore Omega 3 duhet të merret vazhdimisht.

Mënyra e përdorimit:
Merret nga një kapsulë në ditë.

Tags: , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top