Viscoflu Reviewed by Momizat on . Viscoflu Viscoflu përmban N – acetil – L - cisteina shoqëruar me peptidazë ( Serrazimes ). Kategoria: lntegrues ushqimor. 20 bustina me 3 g i tharmuar për tu mb Viscoflu Viscoflu përmban N – acetil – L - cisteina shoqëruar me peptidazë ( Serrazimes ). Kategoria: lntegrues ushqimor. 20 bustina me 3 g i tharmuar për tu mb Rating: 0
You Are Here: Home » V » Viscoflu

Viscoflu

Viscoflu
Viscoflu përmban N – acetil – L – cisteina shoqëruar me peptidazë ( Serrazimes ).
viscoflu
Kategoria: lntegrues ushqimor.
20 bustina me 3 g i tharmuar për tu mbajtur në gojë pa përgatitje me fruktozë dhe ëmbëlsues.

Përbërësit:
Fruktozë; N – acetil – L – cisteina; acidifikantë: acid citrik; aromë ananasi; agjentë ngarkues: hidrosipropilmetilceluloza dhe celulozë mikrokristaline; peptidaze ( Serrazimese ) ( destrine patate, destine tapioke, proteaze.
Përmban gjurmë të  glutinës dhe sojës.); antiaglomerant: bioksid silici; ëmbëlsues; asesulfam K; ngjyrosës: rrolbë.

Paketimi dhe përmbajtja:
një paketim me 20 bustina që përmbajnë veç e veç 3 gramë të thërrmuar përmbajtje në gojë pa përgatitje.

Indikacionet:
Viscoflu përmban N – acetil – L – cisteina shoqëruar me peptidazë ( Serrazimes ).
Cisteina është një aminoacid i domosdoshem për biosintezën e glutacionit, mjet i rëndësishëm për mbrojtjen qelizore kundër agjentëve oksidues ekzogjen dhe endogjenë.
Petidaza është një enzimë e fituar nga fermentirni i kontrolluar i maltodestrinës dhe vepron me kërpudhat  Aspergillus orizae dhe Aspergillus melleus dhe me kërpudhën Serratia E 15, dhe është e pajisur me cilësinë proteolitike dhe koadjuvante të përgjigjes imunitare.
Viscoflu në këtë mënyrë indikohet për ta favorizuar mirëqënien dhe mbrojtjen e rrugëve të sipërme dhe të poshtme respiratore.
Doza e këshilluar: 2 bustina në ditë pas ushqimit.

Paralajmërim:
Mos i kaloni dozat e këshilluara.
Mbajini larg fëmijëve që janë poshtë tre vjeç.
Viscofiu nuk synohet që të zëvendësojë një dietë me variacion dhe të ekuilibruar dhe për një stil korrekt të jetës.
Ruajeni në temperaturat 15 – 30° C, evitoni ekspozimin e drejtpërdrejtë me burimet e nxehtësisë, lagështisë dhe kontaktin me ujin.
Data e skadences i referohet produktit në paketimin e integruar, ruajtur në mënyrë korrekte.
PHARMA-LINE SRL— MANTOVA

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top