Vitagyn C (krem) Reviewed by Momizat on . Vitagyn C (krem) Përparësitë: Mbajtja e një pH vaginal 3.8- 4.4 pengon rritjen e mikroorganizmave përgjegjëse për vaginozën bakteriale.Bën të mundur krijimin e Vitagyn C (krem) Përparësitë: Mbajtja e një pH vaginal 3.8- 4.4 pengon rritjen e mikroorganizmave përgjegjëse për vaginozën bakteriale.Bën të mundur krijimin e Rating: 0
You Are Here: Home » V » Vitagyn C (krem)

Vitagyn C (krem)

Vitagyn C (krem)

Vitagyn C

Përparësitë:
Mbajtja e një pH vaginal 3.8- 4.4 pengon rritjen e mikroorganizmave përgjegjëse për vaginozën bakteriale.Bën të mundur krijimin e nje mjedisi jo të përshtashëm për kolonizimin bakterial nga ana e E.Coli dhe si rrjedhojë ndikon në mospërsëritjen e infeksioneve urinare. Një pH vaginal acid neutralizon faktorët e shpeshtësisë së Trichomonias vaginalis dhe invazionin e Candidës në epitelin vaginal.

Vitamina C
Ka një veprim acidifikues të menjëhershëm.

Maltodestrina:
Ndihmon në zhvillimin sa më të mirë të florës bakteriale vaginale.

Argjendi:
Ka veprim antibakterial dhe antifungal.

Indikacionet:
Ndihmës në trajtimin dhe parandalimin e vaginozës bakteriale dhe të infeksioneve urinare të përsëritura.Përdorimi i tij është i nevojshëm sidomos në infeksionet urinare të përsëritura dhe pas terapisë me antibiotikë. rivendos dhe mban pH vaginal rritjen e florës normale vaginale dhe në këtë mënyrë nuk krijohet ambient i përshtashëm për zhvillimin e vaginozës bakteriale edhe gjatë shtatëzanisë.

Përdorimi:
Krem Vaginal aplikohet një herë në ditë dhe preferohet zakonisht në darkë për gjashtë ditë rresht.
Si mjekim mbajtës 1-2 herë në javë për 12 javë rresht.
Kremi është pa erë dhe nuk ngjyros rrobat e brendshme.

Tags: , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top