Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula) Reviewed by Momizat on . Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula) Swanson Health Products sjell për ju vitaminën E 200 lU në forme të Soft Gell shumë e lehte për tu konsumuar dhe ofron absor Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula) Swanson Health Products sjell për ju vitaminën E 200 lU në forme të Soft Gell shumë e lehte për tu konsumuar dhe ofron absor Rating: 0
You Are Here: Home » V » Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula)

Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula)

Vitamin E 200 IU (soft gel kapsula)

Vitamin E

Swanson Health Products sjell për ju vitaminën E 200 lU në forme të Soft Gell shumë e lehte për tu konsumuar dhe ofron absorbim maksimal.

Efekti terapeutik:
Vitamina E ka disa role të rëndësishme në organizëm. I pari dhe më i rëndësishmi është roli i saj antioksidues sepse e mbron organizmin nga radikalet e lira.
Si antioksidant parandalon oksidimin e acideve yndyrore dhe mbron membranat e lipideve nga oksidimi. Në këtë mënyrë parandalon plakjen e tyre të hershme dhe shkatërrimin e stacioneve.
Në shumë studime ka rezultuar se vitamina E është treguar mbrojtëse në rastet e ateroskleroze, tregon veprim të rëndësishëm në sistemin nervor, ripërtërin lëkurën dhe flokët, parandalon formimin e shenjave të vrazhda.
Antioksidant i fuqishëm në mbrojtjen nga plakja e parakohshme dhe Arteroskleroza.
Për vitaminën E konsiderohet se zvogëlon simptomat e ndezjes, stimulon sistemin imunitar dhe zbutë sindromën paramenstrual te gratë dhe ka veprim antikancerogjen.
Paraqet ndihmë të madhe në gjendjet e dobësisë së organizmit pas sëmundjes sepse shpejton regjenerimin e qelizave.
Vitamina E e mbron vitaminën A dhe acidet yndyrore të shumëfishta të pangopura, nga oksidimi dhe me këtë kontribuon në parandalimin e “mbylljes” së enëve të gjakut.

Dozimi:
Të merret 1 Soft Gel një deri në dy herë në ditë të shoqëruar me ujë.

Paketimi:
60 Soft Gel.

Tags: , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top