Vitamina C (pika, flakon) Reviewed by Momizat on . Vitamina C (pika, flakon) 240 mg flakon vitamin C e pastër / me pika. 6 flakon x 10ml x 180mg. Vitamina C është një përbërës i rëndësishëm në sintezën e tirozin Vitamina C (pika, flakon) 240 mg flakon vitamin C e pastër / me pika. 6 flakon x 10ml x 180mg. Vitamina C është një përbërës i rëndësishëm në sintezën e tirozin Rating: 0
You Are Here: Home » V » Vitamina C (pika, flakon)

Vitamina C (pika, flakon)

Vitamina C (pika, flakon)

vitamina c

240 mg flakon vitamin C e pastër / me pika.
6 flakon x 10ml x 180mg.
Vitamina C është një përbërës i rëndësishëm në sintezën e tirozinës, karnitinës dhe kolagjenit.
Vitamina C është gjithashtu një antioksidant dhe një prooksidant i fuqishëm, si dhe katalizator i pazëvendësueshëm në sistemin imun.

Mënyra e dhënies
20 – 30 pika, 1-2 herë në ditë, mund të merret në lëngje frutash ose ujë me sheqer.

Përmbajtja
1 flakon 10 ml.

Vitamina C
180 mg x 6 flakon.
Vitamina C është një përbërës i rëndësishëm në sintezën e tirozinës, karnitinës dhe kolagjenit.
Vitamina C është gjithashtu një antioksidant dhe pooksidant i fuqishëm si dhe katalizator i pazëvendësueshëm në sistemin imun.

Mënyra e dhënies
1 flakon në ditë që mund të merret direkt, ose me lëngje frutash ose ujë me sheqer.

Përmbajtja
6 flakon nga 10ml, çdo flakon ka 180 mg vit C.

Tags: ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top