Vitan (pomadë) Reviewed by Momizat on . Vitan (pomadë) Përbërja: 100 gr përmban: Retinol (si acetat) 25.000 U.I. Shtesat : p- hidroksibenzoat metili, p-hidroksibenzoat propili, parafinë e lëngshme, va Vitan (pomadë) Përbërja: 100 gr përmban: Retinol (si acetat) 25.000 U.I. Shtesat : p- hidroksibenzoat metili, p-hidroksibenzoat propili, parafinë e lëngshme, va Rating: 0
You Are Here: Home » V » Vitan (pomadë)

Vitan (pomadë)

Vitan (pomadë)

Përbërja:
100 gr përmban: Retinol (si acetat) 25.000 U.I.
Shtesat : p- hidroksibenzoat metili, p-hidroksibenzoat propili, parafinë e lëngshme, vaselinë të bardhë.

Kategoria farmakoterapeutike:
Eutrofik epitelial,
Antixeroftalmik.

Indikimet:
Blefaritë, keratokonjuktivitë linfatike, kseroftalmi, keratite, ulçera korneale.

Kundërindikimet:
Hipersensibilitet ndaj cilido përbërësi ë preparatit.

Kujdesje gjatë përdorimit:
Asnjë.

Ndërveprime me barna të tjera:
Asnjë.

Mbajeni preparatin larg nga fëmijët.

Dozimi:
2-3 aplikime në ditë, në qesen konjuktivale sipas përshkrimit të mjekut.

Efekte të padëshiruara:
Në disa raste mund të vihet re një ndjenjë e lehtë dhe kalimtare e djegies së syrit.

Vëmendje:
nuk duhet përdorur preparati pas datës së skadencës së treguar në paketim.
Ftohen të tërë pacientët të komunikojnë me mjekun dhe farmacistin për çfarëdo lloj efekti të padëshiruar, i cili nuk është i përshkruar në fletëudhëzimin.

Paketimi:
Pomade 5 gr.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top