Yovita (flakon) Reviewed by Momizat on . Yovita (flakon) 7 flakona 8 ml 25 miliardë fermente laktike 5 lloje laktobacilesh Yovita 5 heq dhimbjen e barkut, erën e keqe nga goja, diarre, kapsllëk dhe gaz Yovita (flakon) 7 flakona 8 ml 25 miliardë fermente laktike 5 lloje laktobacilesh Yovita 5 heq dhimbjen e barkut, erën e keqe nga goja, diarre, kapsllëk dhe gaz Rating: 0
You Are Here: Home » Y » Yovita (flakon)

Yovita (flakon)

Yovita (flakon)
yovita
7 flakona 8 ml
25 miliardë fermente laktike 5 lloje laktobacilesh
Yovita 5 heq dhimbjen e barkut, erën e keqe nga goja, diarre, kapsllëk dhe gazrat që ndodhin si rezultat i disbakteriozës.

Dozimi
Për fëmijë ½ e flakonit 1 deri në 2 herë në ditë, për të rritur 1 ose 2 flakone në ditë sipas porosisë së mjekut.

E SHIJSHME DHE E THJESHTË NË PËRDORIM
RUHET NË TEMPERATURË AMBIENTI

Yovita 5 ka 7 flakone me nga 8ml me tapë serbator.
Kanali intensinal i njeriut në kushte normale përmban 100 trilion baktere të gjallë, 400 specie të ndryshme, 95% të llojeve anaerobe.

Disbakterioza shoqëron:

 • Fenomenet putrificative me ose pa diarre dhe kostipacionit
 • Patologjitë e kolonit
 • Rënia e rezistencës së sistemit imunitar
 • Kandidoza vaginale
 • Përdorimi i medikamenteve (veçanërisht antibiotikëve)

Yovita 5 ka në përbërje:
A. LACTOBACILET probiotike (5 bakteret e nevojshme)

 1. Lactobacilet bulgarikus
 2. Lactobacilet sposogenes
 3. Lactobacilet acidophilus
 4. Streptococcus thermophilus
 5. Bifidobacterium bifidum

Laktobacilet dhe fermentet laktike janë përbërësit kryesorë të florës intestinale.
B. FOS probiotik (ushqimi i nevojshëm për bakteret).

 1. Oligosaharide
  Shndërrohen nga një proçes hidrolize të inulines. Përshkojnë stomakun dhe zorrën e hollë për tu bërë ushqimi specifik për laktobacilet (efekti Actilight) veçanërisht për lactobacilin bifidum.
 2. Vitaminat e grupit B
  Vitaminat e grupit B luajnë një rol specifik në organizëm. Mungesa e njërës prej tyre ose disekuilibri i pranisë së tyre provokojnë çrregullime të tipeve të ndryshme. Këto vitamina i sigurojnë trurit, nervave dhe muskujve funksion normal dhe ndihmojnë prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut.
 3. Tharmet e majasë së Birres
  I sigurojnë mukozës intestinale aktivitet mbrojtëse dhe imunostimulant.
 4. Tamponet e fosfatit
  Kontrollon dhe ul aciditetin duke zhvilluar nje veprim mbeshtetes per fermentet e liofilizuar duke i ndihmuar te kalojne barrieren gastrike.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top