You Are Here: Home » Posts tagged "Antiinflamator josteroid"

Ibuprofen (tableta)

Ibuprofen (tableta) Veprimi Ibuprofeni është antiinflamator josteroid, me veprim analgjezik dhe antipiretik, i grupit të derivateve të acidit propionik. Mekanizmi i veprimit të ibuprofenit është inkibimi i enzimit ciklooksigjenaza -1 (COX-1) dhe ciklooksigjenaza -2 (COX-2), gjë që shpie deri te redukimi i biosintezës së prostaglandinave, mediatorë më të rëndësishëm të inflamacionit, dhembjes dhe hiperpireks ...

Read more

TANTUM ROSA 500mg (bustina)

TANTUM ROSA 500mg (bustina) Bustina për solucion kutan për përdorim të jashtëm gjenital. Benzidamina Para përdorimit ju lutemi lexoni me vëmendje fletëudhëzimin. Ky është një medikament për vetëmjekim për mjekime të thjeshta të shqetësimeve të organeve gjenitale. Mund të merret pa recetë por duhet përdorur në mënyrë korrekte për të marrë efektet e dëshiruara. Për më shumë informacion  drejtohuni farmacistit ...

Read more

Dicloftil (solucion)

Dicloftil (solucion) Përbërja 100 ml përmbajne: Diclofenac sodik 100mg (të njëvlefshme me 93.084 mg diclofenac). Shtesat: Arginina, Acid borik, Boraks, Povidone, K25,Glicerilpolietilenglikol ricinoleat; Klorur benzalconi, Sode edetat ; ujë i sterilizuar. Forma farmaceutike dhe përmbajtja: Kolir, solucion, flakon me 5 ml të solucionit 0.1% Kategoria farmakoterapeutike: Antiinflamator josteroid. Indikimet: Gj ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top