You Are Here: Home » Posts tagged "Candida albicans"

CUTISAN

CUTISAN Lënda aktive: Triclocarban (1 g). Indikacionet: Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik. Vepron ndaj baktereve gram pozitive dhe ndaj Candida albicans. Përdorim: Në varicele te fëmijët. ...

Read more

Polyvag (kapsula vaginale, antibiotik)

Polyvag (kapsula vaginale, antibiotik) 1. ÇFARË ËSHTË POLYVAG® DHE PËR ÇFARË PËRDORET Ky bar i takon një grupi antibiotikësh i cili përmban 3 substanca aktive dhe atë neomicin dhe polimiksin B si agjent antiinfektiv dhe nistatin si agjent veprues ndaj këpurdhave dhe gjermeve. POLYVAG kapsula shkrihet 10minuta pas aplikimit, brenda së cilës kohë edhe i liron agjentët veprues në vaginë. Indikacionet: POLYVAG  ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top