CUTISAN Reviewed by Momizat on . CUTISAN Lënda aktive: Triclocarban (1 g). Indikacionet: Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik. Vepron ndaj baktereve gram pozi CUTISAN Lënda aktive: Triclocarban (1 g). Indikacionet: Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik. Vepron ndaj baktereve gram pozi Rating: 0
You Are Here: Home » C » CUTISAN

CUTISAN

CUTISAN

cutisan

Lënda aktive: Triclocarban (1 g).

Indikacionet:

Thith lagështirën dhe së dyti ndihmon në shërimin e infeksionit mykotik.

Vepron ndaj baktereve gram pozitive dhe ndaj Candida albicans.

Përdorim:

Në varicele te fëmijët.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top