You Are Here: Home » Posts tagged "dhimbje"

Ibutop (krem, kapsula, gel)

Ibutop (krem, kapsula, gel) Ibutop Fast përdoret në rast të:  dhimbjes së lehtë ose mesatare, ethes. Trajtimit simptomatik të dhimbjes dhe inflamacionit në rast të: artritit akut. artritit kronik, veçanërisht artritit rheumatoid (Poliartriti kronik). Spondilitit ankilozant (Morbus Bechterew) dhe sëmundjeve të tjera inflamatore reumatizmale të shtyllës kurrizore. Irritimet në rast të degjeneracionit të artik ...

Read more

Fastum (gel)

Fastum (gel) PËRBËRJA 100 g përmban: ketoprofen [acid 2-(3-benzoil-fenil) propionik] 2.5 g. Përbërës të tjerë: karboksipolimetilen (1.5 g); alkool etilik (40 ml); vaj neroli (0.05 g); vaj lavande (0.05 g); trietanolaminë (2.8 g); ujë i distiluar sa duhet. KARAKTERISTIKAT Është i njohur mirë veprimi i shprehur antiinflamator dhe qetësues i dhimbjes i acidit 2-(3-benzoil-fenil) propionik ose ketoprofenit, kom ...

Read more

Cofadon (tableta)

Cofadon (tableta) PËRBËRJA 1 tabletë përmban: paracetamol 200,0 mg Propifenazona  200,0 mg kafeinë 50,0 mg Codeine fosfat  10,0 mg. Komponentët ndihmëse: celulozë Microcrystalline, niseshte misri, talk, povidone, magnez stearate, dioksidit të colloidal silic. VEPRIMI Tabletat COFADON janë kombinim i medikamenteve për dhimbje dhe temperaturë. Paracetamol dhe propifenazon kanë veprim analgjezik dhe antipireti ...

Read more

Yaral (injeksion)

Yaral (injeksion) Konfeksioni dhe përbërësit Shiringë 2 ml e para mbushur (16.0 mg ac. Hialuronik kripë natriumi ne 2 ml solucion fiziologjik i tamponuar në klorur natriumi ) monodozë. Përbërja e shiringës e sterilizuar. Yaral është një zëvendësues i likuidit sinovial, i cili lejon të rrimeren funksionet fiziologjike dhe reologjike te artikulacioneve artrozike. Kjo, falë teknologjisë së përdorur për të përf ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top