You Are Here: Home » Posts tagged "gonorrea"

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

PANKLAV® 625 mg

PANKLAV®  625 mg amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakteria ...

Read more

PANKLAV® 375 mg

PANKLAV®   amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film,  pudër për suspension oral  PËRBËRJA 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit të kalium). 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). ...

Read more

PHYSIOMYCINE

PHYSIOMYCINE Antibiotik bakteriostatik me përmbajtje klorhidrat metacikline (300 mg). Indikohet në Iloje të ndryshme infeksionesh si: në aknet e fytyrës, në infeksione odontostomatologjike, periodontale, në infeksionet e rrugëve respiratore (në bronkite kronike dhe akute), në pneumoni kronike dhe akute, në infeksione genito-urinare, në infeksione gjinekologjike, në gonorrea dhe sifiliz etj. Dozimi: Në infek ...

Read more

SAMPER 750 mg (tableta)

SAMPER 750 mg (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur SAMPER 750 mg përmbanë 873 mg monohidrat hidroklorid ciprofloksacine që është ekuivalent me 750 mg ciprofloksacinë. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): SAMPER 750 Celulozë mikrokristalore (E460), natrium amidon glikolat (tipi A), krospovidon (E1202), amidon misri, silic koloidal anhidrik, stearat magnezi (E ...

Read more

SAMPER 500 mg (tableta)

SAMPER 500 mg (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur SAMPER 500 mg përmbanë 582 mg monohidrat hidroklorid ciprofloksacine që është ekuivalent me 500 mg ciprofloksacinë. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): SAMPER 500 Celulozë mikrokristalore (E460), natrium amidon glikolat (tipi A), krospovidon (E1202), amidon misri, silic koloidal anhidrik, stearat magnezi (E ...

Read more

Samper 250mg (tableta)

Samper 250mg (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur SAMPER 250 mg përmbanë 291 mg monohidrat hidroklorid ciprofloksacine që është ekuivalent me 250 mg ciprofloksacinë. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): SAMPER 250 mg Celulozë mikrokristalore (E460), natrium amidon glikolat (tipi A), krospovidon (E1202), amidon misri, silic koloidal anhidrik, stearat magnezi ...

Read more

Lauromicina (tableta)

Lauromicina (tableta) Eritromicinë - 12 tableta 500 mg.  Mekanizmi i veprimit Eritromicina vepron duke frenuar sintezën e proteinave nëpërmjet lidhjes me subunitetin 50S ribosomal të mikroorganizmave të ndjeshëm ndaj saj, pa ndikuar në sintezën e acidit nukleik. Indikacionet Infeksionet bakteriale të traktit të poshtëm respirator. Pneumoni; Sëmundja  Legjionare; Bronkit; Bronkektazi. Infeksionet bakteriale ...

Read more

Cefalexin (kapsula, shurup cefalexin, antimikrobik)

Cefalexin (kapsula, shurup cefalexin, antimikrobik) Veprimi Veprimi baktericid i cefalosporinave bazohet në frenimin e reaksioneve enzimatike të nevojshme për sintezën e murit stabil të qelizës bakterore. Është vërtetuar se lidhet për një ose më shumë proteina lidhëse të penicilinës të cilat janë të lidhura me membranën qelizore të bakteries dhe shërbejnë si enzime që katalizojnë disa faza përfundimtare të ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top