PHYSIOMYCINE Reviewed by Momizat on . PHYSIOMYCINE Antibiotik bakteriostatik me përmbajtje klorhidrat metacikline (300 mg). Indikohet në Iloje të ndryshme infeksionesh si: në aknet e fytyrës, në inf PHYSIOMYCINE Antibiotik bakteriostatik me përmbajtje klorhidrat metacikline (300 mg). Indikohet në Iloje të ndryshme infeksionesh si: në aknet e fytyrës, në inf Rating: 0
You Are Here: Home » P » PHYSIOMYCINE

PHYSIOMYCINE

PHYSIOMYCINE

Antibiotik bakteriostatik me përmbajtje klorhidrat metacikline (300 mg).

Indikohet në Iloje të ndryshme infeksionesh si:

  • në aknet e fytyrës,
  • në infeksione odontostomatologjike,
  • periodontale,
  • në infeksionet e rrugëve respiratore (në bronkite kronike dhe akute),
  • në pneumoni kronike dhe akute,
  • në infeksione genito-urinare,
  • në infeksione gjinekologjike,
  • në gonorrea dhe sifiliz etj.

Dozimi:

Në infeksionet e zakonshme:

Te të rriturit: 600 mg/ 2 herë në ditë.

jo dozë mund të rritet, në varësi të shkaIlës së infeksionit ( në 4 kapsula në ditë në dy doza të ndara)

Te fëmijët mbi 8 vjeç: 75-150 mg në ditë për 10 kg të peshës së tyre.

Te aknet e fytyrës:

300 mg në ditë për 10 deri 15 ditë, dhe nëse është e nevojshme trajtimi vazhdon me 300 mg çdo dy ditë.

Kohëzgjatja e trajtimit është të paktën 3 muaj.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top