You Are Here: Home » Posts tagged "kriza të migrenës"

Coffergamin 1 / 100 mg

Coffergamin 1 / 100 mg   tableta të veshura me film Ergotamine tartrate / Caffeine Informacion për pacientin Lexojeni me vëmendje tërë informacionin për pacientin para se të filloni marrjen e medikamentit. Ruani këtë fletë me informacion. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Nëse keni ndonjë pyetje suplementare drejtohuni mjekut tuaj ose farmacistit. Ky medikament u është rekomanduar juve personalisht. Mo ...

Read more

ARFEN

ARFEN Ju lutemi lexojeni me kujdes këtë udhëzues. Ai përmban informacion te rëndësishëm rreth barit tuaj. 1. PËRSHKRIMI Emri i këtyre tabletave është ARFEN. Ato përmbajnë, si lëndë vepruese, paracetamol. Përbërës të tjerë joveprues të tabletës janë celuloza mikrokristaline dhe stearati i magneziumit. Tabletat e ARFEN janë të rrumbullakta, me shënim në njërën faqe, dhe kanë ngjyrë të bardhë. Çdo tabletë përm ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top