You Are Here: Home » Posts tagged "mjekimi me omeprazol gjate shtatzanise"

Ulcosan (kapsula)

Ulcosan (kapsula) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive : 20,0 mg omeprazol. Përmbajtja e substancave ndihmese : karbonat magnezi-i butë, hidroksipropilcelulozë, dinatrium hidrogjenfosfat dihidrati, amidon misri, talk, saharoza, peletë sheqeri, hidroksipropilmetil celuloza, Eudragit L 100 55, dioksid titani, polisorbat 80, makrogol 6000, dioksid silici koloidal, kapsula xhelatinoze e fo ...

Read more

Ulcezol (kapsula)

Ulcezol (kapsula) Omeprazol 20 mg Kapsula rigide gastrorezistente Principi aktiv Çdo kapsulë Ulcezol përmban 20 mg omeprazol. Indikacionet terapeutike Të rriturit: Trajtimi i ulçerës duodenale. Ulçera gastrike. Ezofagiti i shkaktuar nga refluksi. Trajtimi i ulçerës peptike të shoqëruar nga infeksioni me Helicobacter pylori. Trajtim dhe profilaksi i ulçerave gastrike e duodenale. Gastropati erosive e shkaktu ...

Read more

Protec (kapsula)

Protec (kapsula) Përmbajtja e substancave aktive: 1 kapsulë e fortë gastrorezistente përmban 20 mg omeprazol si substancë aktive. Përmbajtja e substancave ndihmëse: Çdo kapsulë përmban substancat ndihmëse si në vijim: -Bërthama: Celulozë mikrokristalore, hidroksipropilcelulozë me zëvendësim të ulët, manitol, kroskarmellozë natriumi, polisorbat 80, povidon K-30, argininë, lauril natrium sulfati, glicinë, kar ...

Read more

Cletus 20 mg (kapsula)

Cletus 20 mg (kapsula) Lexoni me kujdes këte fletëpalosje para se të përdorni këtë bar. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua  jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Përmbajtja e fletëpalosjes: 1. Cfarë është CLETUS dhe për çfarë përdoret? 2. ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top