Nerelid (bustina) Reviewed by Momizat on . Nerelid (bustina) Nimesulid - 30 bustina 100 mg Anti-inflamator Jo-steroid E thjeshtë në përdorim dhe vepron shpejt. Nerelid indikohet: Dhimbje akute reumatizma Nerelid (bustina) Nimesulid - 30 bustina 100 mg Anti-inflamator Jo-steroid E thjeshtë në përdorim dhe vepron shpejt. Nerelid indikohet: Dhimbje akute reumatizma Rating: 0
You Are Here: Home » N » Nerelid (bustina)

Nerelid (bustina)

Nerelid (bustina)

Nerelid

Nimesulid – 30 bustina 100 mg
Anti-inflamator Jo-steroid
E thjeshtë në përdorim dhe vepron shpejt.

Nerelid indikohet:

  • Dhimbje akute reumatizmale;
  • Dhimbje nga cikli menstrual;
  • Dismenore primare;
  • Dhimbje koke;
  • Anti-inflamator;
  • Antipiretik.

Kundërindikimet
1.  Shtatëzënia me insufiçiencë kardiake;
2.  Në ulçera peptike, gastrike, e duodenale;
3.  Në hipersensibilitet ndaj nimensulideve dhe përbërësve të tij;
4.  Fëmijët nën moshën 12 vjeç;
5.  Në tremujorin e tretë të shtatzanisë dhe në nënat me gji;
6.  çrregullime të koagulimit;
7.  Insufiçiencë hepatike.

Doza dhe mënyra e përdorimit
Tek të rriturit: Pluhur për përdorim oral 100mg, 2 herë në ditë pas ushqimit.
Tek të moshuarit: Për këta pacientë nuk është e nevojshme të reduktohet doza ditore.
Nerelid merret i tretur në ujë ose hidhet direkt në gjuhë.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top