You Are Here: Home » Posts tagged "Fluor"

ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3 Fluor  e Vitamin D3 Indikacionet: Profilaksi për Caries Dental Mbrojtje nga  Rachitismi Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve Ingredientët: Acqua depurata. Stabilizuesit: Glicerolo. Densifikuesit: Gomma xantano. Fluoruro di sodio, Vitamina D3. Rregulluesit e aciditetit: Acido citrico. Aroma : Fruta pylli. Konservantët: Sodio benzoato, Potassio sorbato. Mënyra e përdorimit:   Në latantët ...

Read more

Gravid (tableta)

Gravid (tableta) Integrator që përmban : acid folik, hekur, vitaminë C dhe fluor. Gravid është një integrator që pëmban acid folik, hekur, vitaminë C dhe fluor, i dobishëm në gratë shtatzëna, në rastet kur marrja nëpëmjet dietës e substancave të sipërpërmendura është e pamjaftueshme apo kur nevojat fiziologjike për këto substanca janë të shtuara. Gravid  përmban dozën ditore të këshilluar të acidit folik, s ...

Read more

Forvit (tableta)

Forvit (tableta) Forvit është një integrator ushqimor, i dobishëm në rastet kur marrja e vitaminave dhe e lëndëve minerale nga ushqimi është e mangët ose nevoja fiziologjike për ato është e rritur. Përmbajtja për çdo tabletë DDK Hekur 14 mg 100% Magnez 23 mg Zink 15 mg 100% Bakër 1.20 mg Kalium 50 mg Manganez 2.4 mg Fluor 1.5 mg Klor 30 mg Selen 55 mcg Vitaminë B12 1 mcg 100% Vitaminë D 5 mcg 100% Vitaminë ...

Read more

Flurolin D3 (solucion)

Flurolin D3 (solucion) Principi aktiv 30 ml që është flakoni 15 mg Fluor dhe 300 mcg (12.00 UI) Vit D3, dhe në 1 ml 0.5 mg Fluor dhe 10 mcg (400 UI) Vit D3. Indikacionet terapeutike Vitamina D, përdorët në rast të mungesës së saj në organizëm, dhe si një element i cili rrit përthithjen e kalciumit nga trakti gastro-intestinal. Fluori, indikohet për parandalimin e kariesit dentar. Ai mund ta bëj zmaltin e dh ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top