You Are Here: Home » Posts tagged "bronkiti akut"

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

PANKLAV® 625 mg

PANKLAV®  625 mg amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakteria ...

Read more

PANKLAV® 375 mg

PANKLAV®   amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film,  pudër për suspension oral  PËRBËRJA 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit të kalium). 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). ...

Read more

Pancef 400 mg

Pancef 400 mg  Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzim. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Nëse do të keni ndonjë ...

Read more

Pancef 100 mg/5 ml (granula për suspension oral)

Pancef 100 mg/5 ml (granula për suspension oral) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzim. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta ...

Read more

Cefalexin (kapsula, shurup cefalexin, antimikrobik)

Cefalexin (kapsula, shurup cefalexin, antimikrobik) Veprimi Veprimi baktericid i cefalosporinave bazohet në frenimin e reaksioneve enzimatike të nevojshme për sintezën e murit stabil të qelizës bakterore. Është vërtetuar se lidhet për një ose më shumë proteina lidhëse të penicilinës të cilat janë të lidhura me membranën qelizore të bakteries dhe shërbejnë si enzime që katalizojnë disa faza përfundimtare të ...

Read more

Bactrin (tableta)

Bactrin (tableta) Veprimi Bactrin ® është një kombinim i dy barnave bakteriostatike të cilat kur kombinohen kanë veprim baktericid, që me vështirësi mund të krijohet rrezistenca bakteriale. Inhibon dy reaksione të njëpasnjëshme të sintezës së acidit folinik të bakteries, i cili është i domosdoshëm për rritje dhe zhvillim të shkaktarëve patogjenë. Trimetoprimi inkibon dihidrofolat-reduktazën, kurse sulfameto ...

Read more

ERITROMICINE 250 mg

Eritromicinë tableta 250 mg FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: lnformacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund ti dëmtojë ata edhe pse mund të kenë ...

Read more

Velamox (shurup, tableta, kapsula)

Velamox (shurup, tableta, kapsula) Amoxicillina Velamox paraqitet në tre forma: shurup, 3,75 % pluhur për përdorim oral. 12 tab 1 gr. 12 kapsula 500 mg kapsula. Indikacionet terapeutike Në infeksionet e shkaktuara nga bakterie sensibël ndaj amoxicilinës në organe dhe aparate të ndryshme: Në infeksionet e rrugëve të sipërme respiratore si : tonsilit, sinozit, faringit, laringit. Në infeksionet e rrugëve të p ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top