You Are Here: Home » O (Page 2)

Orogel (xhel)

Orogel (xhel) INDIKACIONET Orogel është një xhel i studiuar për të rregulluar indet e mukozës gingivale. Përbërja e orogel ka efekt mbi hidratimin e lëkurës, riforcimin e rezistencës mekanike të mukozave dhe shtim të shumfishimit qelizor. Orogel është studiuar për të favorizuar rikonstruktimin epitelial të indeve gingivale. Komponenti muko-adesiv i Orogel i lejon xhelit të qëndroje mbi inde për kohën e duhu ...

Read more

Operil (pika)

Operil (pika) Oxymetazoline Hydrochloridum Çfarë është opril: Operil p 0.025% pika për hunde,tretësirë,është vetëm për fëmijë nga 1-7 vjeç. Për të rritur dhe fëmijë mbi 7 vjeç është e përshtatshme operil 0.05 pika për hundë,tretësirë. Çdo 1ml Operil P 0.025%,pika për hundë,përmban 0.25 mg hidroklorid oksimetazoline. Për çfarë përdoret: rinitit akut të shkaktuar nga të ftohtit; rinitit alergjik; rinosinuzit; ...

Read more

Omistat (tableta)

Omistat (tableta) Përmbajtja e substancave aktive: Çdo film tabletë e mbështjellur përmbanë 20 mg ose 40 mg simvastatinë si substancë aktive. Përmbajtja e substancave ndihmëse (ekscipiente): Monohidrat laktozë, celulozë mikrokristaline, natrium amidon glikolat, vaj ricini i hidrogjenizuar, amidon i prexhelatinizuar, talk, stearat magnezi, hipromellozë, silic koloidal anhidrik, makrogol 60000, titanium dioks ...

Read more

Omeprazol (kapsula)

Omeprazol (kapsula) Përbërja 1 kapsulë përmban 20 mg omeprazole. Veprimi Omeprazoli si frenuesi i pompës protonike zvogëlon aciditetin gastrik duke bllokuar sistemin enzimatik hidrogjen-kalium adenozintrefosfatazë (“pompa protonike”), të qelizave pariatale gastrike. Në kombinim me antibiotikë është i pazavendësueshëm për çrrënjosjen e Helicobacter pylori. Omeprazoli është sidomos i efektshëm në rastet rezis ...

Read more

Oltar (tableta)

Oltar (tableta) 1. ÇFARË ËSHTË Oltar® 2 DHE PËR ÇFARË PËRDORET? Oltar® 2 është një bar që shërben për uljen e nivelit të sheqerit në gjak (bar antidiabetik oral, i grupit të substancave rrjedhëse prej sulfonilureve). Përdorimet Për trajtimin e një forme të caktuar të diabetit të sheqerit (diabeti melit tipi 2) në rastet kur dieta, veprimtaria fizike dhe rënia në peshë nuk janë treguar të mjaftueshme. Vini r ...

Read more

Oligovit (shurup) VitUp!

Oligovit (shurup) VitUp! Produkt dietetik Përbërësit   5 ml  100 ml  MDD* Vitaminë A    0,22mg  4,4mg    1,5 mg Vitaminë D3   0,005mg  0,10 mg   0,025mg Vitaminë    E 3 mg  60 mg    540 mg Vitaminë B1    0,6 mg  12 mg    100 mg Vitaminë B2    0,4 mg  8 mg    40 mg Nikotinamid    6 mg   120 mg   500 mg Vitaminë B6    0,3 mg  6 mg    10 mg D (+)-pantotenil alkohol  2,5 mg  50 mg    200 mg Vitaminë C    30 mg  ...

Read more

Odontovax (solucion, paste)

Odontovax (solucion, paste) Vitamina për gojën tuaj Mbrojtje aktive për dhëmbë të shëndetshëm Përbërjet aktive Troxerutin E njohur edhe si vitaminë P4, vepron në mënyrë aktive në kapilarët duke përmirësuar funksionin dhe reduktuar dobësinë e tyre.  Rrit rezistencën e mishrave të dhëmbëve. Paste Odontovax G Colutor Odontovax G Colutor Odontovax Clorexidin 0,12% Colutor Odontovax Clorexidin 0,20% Panthenol (V ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top