You Are Here: Home » C (Page 8)

Coffergamin 1 / 100 mg

Coffergamin 1 / 100 mg   tableta të veshura me film Ergotamine tartrate / Caffeine Informacion për pacientin Lexojeni me vëmendje tërë informacionin për pacientin para se të filloni marrjen e medikamentit. Ruani këtë fletë me informacion. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Nëse keni ndonjë pyetje suplementare drejtohuni mjekut tuaj ose farmacistit. Ky medikament u është rekomanduar juve personalisht. Mo ...

Read more

Cinarizine 25mg, 75mg Profarma

CINARIZINE Tableta - 25 mg dhe 75 mg ( Cinarizine )   FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t'i dëm ...

Read more

Cetirizine 10 mg Profarma

Cetirizine FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin 10 mg - Tableta të veshura me film  Cetirizine hydrokloride Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top