You Are Here: Home » C (Page 5)

Cicatridina (ovula vaginale)

Cicatridina (ovula vaginale) KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT Përbërësi kryesor i këtij produkti është Acidi Hialuronik. Ai është një polisakarid i klasës së glikozaminoglikanëve, të cilët janë përbërës natyral të organizmit të njeriut. Acidi hialuronik, në nivel fiziologjik, gjendet i shpërndarë gjerësisht në shumë inde dhe lokalizohet kryesisht në matriksin jashtëqelizor. Acidi Hialuronik zotëron cilësinë që t ...

Read more

Cianosid (tableta)

Cianosid (tableta) Integrator antioksidant që përmban: betacaroten,Se,Vit C, Vit E,Vitis Vinfera,Mirtillo. Kalium (aspartat), Magnez (aspartat), Vitamina C Indikacionet: Angiologjia dhe trajtimi i hemorroideve veçanërisht në rastet e: limfoedemave,venave varikoze,ndjenjës së lodhjes,peshës dhe dhimbjes së këmbëve, Krizave hemorroidale (të brendshme dhe të jashtme). Oftalmologjia: Emeralopia, stresi dhe lodh ...

Read more

Chymoral Forte (drazhe)

Chymoral Forte (drazhe) 1. ÇFARË ËSHTË CHYMORAL FORTE® DHE PËR ÇFARË PËRDORET CHYMORAL FORTE® tabletat gastrorezistente merren të plota në stomak të zbrazur menjëherë pas lëndimeve, sepse atëherë lirohet tripsina dhe kemotripsina prej tabletave gastrorezistente dhe apsorbohen në zorrë të holla. Kjo mënyrë e administrimit mbron enzimet nga aktiviteti shkatërrues i acidit pepsin në stomak dhe fuqizon përthith ...

Read more

Chromium Picolinate (kapsula)

Chromium Picolinate (kapsula) Kromi është mineral esencial i cili luan rol kyç në shumë proçese metabolike përfshirë metabolizmin e lipideve dhe karbohidrateve. Gjithashtu shpejton sintezën e proteinave në organizëm. Mungesa e Kromit mund të çojë deri te çrregullimi i metabolizmit te karbohidrateve, rritjen e kolesterolit, triglicerideve në gjak dhe kështu të çojë deri te sëmundjet koronare, e ndërsa te spo ...

Read more

Chloramphenicol Alkaloid 5% (pomadë)

Chloramphenicol Alkaloid 5% (pomadë) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzimin para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjta me tuaja ...

Read more

Chloramphenicol Alkaloid 1% (pomadë për sy)

Chloramphenicol Alkaloid 1% (pomadë për sy) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzimin para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjta m ...

Read more

Chloramphenicol (pomadë)

Chloramphenicol (pomadë) Veprimi Kloramfenikoli është një antibiotik bakterostatik me një spektër të gjërë veprimi. Ai vepron si në bakteriet gram pozitive ashtu edhe në ato gram negative. Vepron në Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pneumonia, Streptococcus pyogenes, Streptococcus viridians, Neisseria meningitides, Neisseria gonorrhoeae, Haemophilus influenza, Salmonella, Shig ...

Read more

Chiaro (kapsula)

Chiaro (kapsula) Përbërësit aktiv: Çdo kapsulë përbëhet nga 250mg Thiclopidine hydrochloride. Farmakologjia I përket grupit të antiagreganteve. Në doza terapeutike (250mg 2 herë në ditë) efekti vërehet brenda ditës së dytë dhe arrin maksimumin e veprimit brenda 5-8 ditëve me inhibim te 50-70% të agregimit trombocitar. Metabolizohet plotësisht në mëlçi dhe ekskretohet në urinë 50-60% dhe pjesa tjeter në feçe ...

Read more

Chasteberry Fruit (kapsula)

Chasteberry Fruit (kapsula) Chasteberry Fruit ( Vitex Agnus Castus) ka histori të gjatë të përdorimit te gratë për tejkalimin e simptomave jo të dëshiruara gjatë ciklit menstrual, menopauzës dhe klimaksit. Studimet tregojnë që kjo bimë ka ndikim pozitiv në progesteron duke bërë balancimin hormonal dhe në këtë mënyrë mbështet shëndetitin te gratë. Përmbajtja: Chastebery Fruit ( Vitex Agnus Castus) 400 mg. Ef ...

Read more

Centeril H (krem)

Centeril H (krem) Kombinimi ideal sinergjitik i përbërësve aktive për trajtimin siptomatik të hemorroideve. Pa efekte anësore Përdorim afatgjaë Trajtim Simptomatik i Hemorroideve Tolerohet mirë edhe gjatë përdorimit afatgjatë për shkak të mungesës së kortizonikëve dhe anestetikëve. Përmirëson qarkullimin e pleksit hemorroidal. Lehtëson simptomat (kruarjen, djegien, gjakrrjedhjen, dhimbjen) Mënyra e përdorim ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top