You Are Here: Home » C (Page 7)

Capill Venogel

Capill Venogel (solucion) Përbërësit Ujë, Ciclomethicon, Dimethicon copolyol, C 12-15 alkyl benzoate, Glycerine, Ribes nigrum (ekstrakt nga Ribes nigrum), Citrus limonum (ekstrakt nga citrus), Diosmine, ekstrakt nga Molilotus officinalis (red clover blossom ectract), Menthyl lactate, Lecithin, Phophatidylcoline, Ascorbyl palmitate, Menthol, C13-14 isoparaffin, Disodium edta, Acid Hydroxystearic, Tocopherol, ...

Read more

Capill Retard

Capill Retard (tableta) Tableta me mbështjellje hidrofile të përbëra nga hypomellose, polimer hidrosolubil me pjesëza homogjene. 30 tableta 800 mg Veprimi flebocapilarotonik Centella asiatica. Rrit në mënyrë sinjifikante fluksin sanguin dhe përmirëson simtomatologjine edematoze dhe distensibilitetin (pandryshueshmerine) venoz. Veprimi drenues, fleboprotektiv Melilotus officinalis. Kumarina siguron rikthimin ...

Read more

Calyptol Inhalant (ampula)

Calyptol Inhalant (ampula)   Ky është një bar për vetëmjekim, i cili mund të përdoret për të kuruar shqetësime të lehta dhe kalimtare, që shihen qartë dhe zgjidhen pa pasur nevojë për ndihmën e mjekut. Pra mund të blihet pa recetë, por duhet përdorur në mënyre korrekte me qëllim që të jetë efikas dhe të reduktohen efektet e padëshirueshëm. Për informacione të mëtejshme dhe këshilla drejtohuni farmacistit. K ...

Read more

Calcium (eferveshente)

Calcium (eferveshente) Veprimi Kalciumi është elementi kryesor i ndërtimit të sistemit skeletor. Ka rol të rëndësishëm në aktivizimin e hormoneve (GHRH, tireotropin, LH, histaminës, insulinës, adrenalinës, PTH ...), si dhe në lirimin e neurotransmetituesëve (acetilkolinës dhe katekola-mineve). Ka një rëndësi të madhe në rregullimin e ekscitabilitetit muskular. Roli i kalciumit qëndron edhe në shpejtimin e r ...

Read more

Calcigen D (tableta eferveshente)

Calcigen D (tableta eferveshente) Lënda vepruese Calcio carbonato e Vit. D . Calcio carbonato 1500 mg ekuivalent me  calcio 600 mg Colicalciferolo concetrato (polvere) 4 mg Equivalente a vitamina D3 10 mcg (400 U.I.) Indikacionet Në mungesës të Calciumit,  të vitaminës E, te personat me aktivitet fizik si dhe të moshuarit. Shtesë e vitaminës D dhe kalciumit si një zëvendësues për terapi të veçanta për trajt ...

Read more

Calcifolin (kapsula)

Calcifolin (kapsula) Vetitë farmakologjike Acidi folinik luan rol të rëndësishëm në sintezen e bazave purinike e pirimidinike në organizëm, të pazëvendësueshme në sintezën e ADN-së vecanërisht në nivelin e indit hemopoetik. Si i tillë acidi folinik është aktiv në të gjitha anemitë e shkaktuara nga mungesa e folateve. Indikimet Calcifolina përdoret me efikasitet si substance dezintoksikuese gjatë seancave të ...

Read more

Caffetin MENSTRUAL

Caffetin MENSTRUAL Caffetin MENSTRUAL® është një preparat që zbut dhe lehtëson dhimbjet menstruale, dhe vepron për vetëm 15 minuta nga momenti i marrjes së tij. Paraqet një bar anti-inflamator josteroid sintetik (NSAIDs) i cili vepron si analgjezik (kundër dhimbjeve), përmes inhibimit të sintezës së prostaglandinave (mediator të dhimbjes). Caffetin®  Ibuprofen lysinate 200 mg Përbërës që lehtëson dhe zbut d ...

Read more

Caffetin Cold

Caffetin Cold (film-tableta të mbështjellura) Para se të filloni ta merrni këtë bar lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzim. - Ruajeni këtë fletëudhëzim. Ndoshta do të keni nevojë që ta lexoni përsëri më vonë. - Ky bar mund të merret edhe pa përshkrimin e mjekut. - Nëse keni ndonjë pyetje tjetër ju  lutemi drejtohuni te mjeku juaj ose farmacisti - Ky bar është përshkruar personalisht për ju dhe ju nuk duhet t’ ...

Read more

Caffetin (tableta)

Caffetin (tableta) Lexoni me kujdes këtë fletudhëzim sepse përmban informacion të rëndësishëm për ju. Këtë bar mund ta bleni pa recetën e mjekut,për trajtimin e sëmundjeve të lehta pa ndihmën e mjekut. Pavarësisht kësaj,duhet ta përdorni me kujdes këtë bar në mënyrë që të keni rezultate më të mira prej tij. Ruajeni fletëudhëzuesin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Drejtohuni faramacistit nëse ju nev ...

Read more

Cadtre (bustina)

Cadtre (bustina) Shkrihet në ujë dhe kalon direkt në stomak duke eliminuar shijen e keqe të kalciumit në gojë dhe problemet për traktin gastro-intestinal. Forma farmaceutike Cadtre 1000 mg/ 880 U.I. eferveshente. Çdo bustin CADTRE përmban: 2500 mg karbonat kalciumi - ekuivalent me 1000 mg kalcium, 880 U.I. kolekalciferol (Vit D3) Indikacionet terapeutike Zëvendësimi i mungesës së kalciumit të kombinuar me v ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top