You Are Here: Home » D (Page 4)

Difrarel E (tableta)

Difrarel E (tableta) Extrakt myrtilli 50mg, ά-tokoferol 50mg Kapilari në nivelin e retines përbën një element thelbësor për funksionimin e fotoreceptorëve dhe me ndryshimin e kapilarit do të ketë dhe ndryshime metabolike,si dhe ndryshime të likidit. Alterimi i paretit kapilar që shkaktohet nga HTA,diabeti do të çojë në shfaqen e shpejtë të edemave eksudative ose mikrohemorragjike. Difrareli E në përgjithësi ...

Read more

Difrarel 100 (tableta)

Difrarel 100 (tableta) Në 400 mg të preparatit përmbahen 100mg ekstrakt antocianosidik mirtilli, 5mg betakaroten. Alterimet e të parit janë reflektim i mikroqarkullimit të përgjithshëm dhe mund të preki shumë organe si syri, indi nervor dhe veshka, dhe për të pakësuar këto alterime,përdoret Difrarel i cili mbron nga komplikacionet e patologjive të rëndësishme si: Diabeti dhe HTA. Rrit rezistëncen kapilare; ...

Read more

Difen supostë

Difen supostë Udhëzimi për pacientin: Para përdorimit lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzim! Nëse keni pyetje shtuese, drejtohuni mjekut ose farmacistit. Ky bar është rekomanduar personalisht Juve dhe nuk duhet t’ia jepni dikujt tjetër. Të tjerëve ky bar mund të jetë i dëmshëm edhe nëse kanë shenja të sëmundjes të ngjajshme me të juajat. Përmbajtja e përbërësve aktiv: Diklofenak natrium 100,0 mg. Përmbajtja ...

Read more

Difen Rapid (drazhe)

Difen Rapid (drazhe) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: Diklofenak kalium 50,0 mg. Përmbajtja e substancave ndihmese: hidrogjen fosfat i kalcijumit, celulozë, kroskarmelzë natriumi, mikrokristalore, povodon, dioksid silici koloidal, lauril sulfat i mnatrijumit, talk, stearat i magnezit, sakarozë. 1.Çfarë është DIFEN®dhe për çfarë përdoret Diklofenaku është antireumatik josteroid, de ...

Read more

Difen (tableta)

Difen (tableta) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: Diklofenak natrium 50,0 mg. Përmbajtja e substancave ndihmëse: amidon misri, laktoza, celuloza mikrokristalike, polividoni, silici koloidal anhidrik, stearat magnezi. 1.Çfarë është DIFEN®dhe për çfarë përdoret Diklofenaku është antireumatik josteroid, derivat i acidit fenilocten me veprim të fuqishëm analgjetik, antiinflamatorë dhe ...

Read more

Difen (xhel)

Difen (xhel) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive: Diklofenak dietilamin 11.70mg. Përmbajtja e substancave ndihmese: dietilamin, karbomer934, cetomakrogol 1000, kokoil kaprilkaprinat, izopropil alkool, parafin i lëngët, propilenglikol, ujë i distiluar. 1.Çfarë është DIFEN® xhel dhe për çfarë përdoret Difen xhel është antireumatik josteroid, derivat i acidit fenilocten me veprim të fuqi ...

Read more

DicloRapid 75mg (kapsula)

DicloRapid 75mg (kapsula) Përbërja cilësore dhe sasiore / Forma farmaceutike Kapsulë e fortë, gastrorezistente, me përmbajtje 75 mg diklofenak natriumi. Të dhëna klinike Indikacionet terapeutike Trajtimi simptomatik i dhimbjes dhe inflamacionit i lidhur me: • Artritet akute (edhe ataku i gutës); • Artritet kronike, sidomos artriti rrehumatoid (poliartritet kronike); • Spondilitin ankilozant (sëmundja e Bech ...

Read more

Dicloftil (solucion)

Dicloftil (solucion) Përbërja 100 ml përmbajne: Diclofenac sodik 100mg (të njëvlefshme me 93.084 mg diclofenac). Shtesat: Arginina, Acid borik, Boraks, Povidone, K25,Glicerilpolietilenglikol ricinoleat; Klorur benzalconi, Sode edetat ; ujë i sterilizuar. Forma farmaceutike dhe përmbajtja: Kolir, solucion, flakon me 5 ml të solucionit 0.1% Kategoria farmakoterapeutike: Antiinflamator josteroid. Indikimet: Gj ...

Read more

Diclofenak (tableta, kapsula, suposte,xhel)

Diclofenak (tableta, kapsula, suposte, gel) Përbërja: 1 tabletë retard përmban: 50 mg, 100 mg diklofenac natrium, 1 kapsulë përmban: 75 mg, 100 mg diklofenak natrium, 1 supostë përmban: 12.5 mg, 25 mg, 50 mg, 100 mg diklofenak natriumi, 1 g xhel përmban 11.6 mg diklofenak natriumi. Veprimi: Diklofenaku është antireumatik josteroid, derivat i acidit fenilacetik me ndikim të fuqishëm analgjezik, antiinflamato ...

Read more

Diclofenac Duo 75mg (kapsula)

Diclofenac Duo 75mg (kapsula) Forma farmaceutike. Përbërja cilësore dhe sasiore. Kapsule gastrorezistente, e fortë, me çlirim të zgjatur, me përmbajtje 75 mg diklofenak natriumi, nga të cilat 25 mg diklofenak natriumi janë në formën gastrorezistente me veprim të shpejtë dhe 50 mg diklofenak natriumi janë në formën me çlirim të zgjatur. Të dhëna klinike Indikacionet terapeutike Trajtimi simptomatik i dhimbje ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top