You Are Here: Home » D (Page 2)

Dilapro 12.5 mg

Dilapro 12.5 mg (Karvedilol) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qoftë se ndon ...

Read more

DIGOKSINE

DIGOKSINE Tableta – 0.25 mg (Digoksinë) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju.  Në qo ...

Read more

Drotaverine

Drotaverine Tretësirë për injeksion – 40 mg / 2 ml (Drotaverinë klorhidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të ken ...

Read more

Deflazacorte GP 6 mg

Deflazacorte GP 6 mg Informacion mbi përdorimin e Deflazacorte GP 6 mg tableta 1. Çfarë është Deflazacorte GP dhe për çfarë përdoret Deflazacort GP i përket grupit të glukokortikoideve. Deflazacort GP përdoret në rastet e mëposhtme: Çrregullimet kortiko-renale primare e sekondare; Sëmundje reumatizmale; Sëmundje të kolagjenit ; Sëmundje pulmonare; Alergji; Sëmundje hematologjike; Sëmundje neoplazike; Sëmund ...

Read more

Daktarin krka

Daktarin krka Xhel për gojë: Mikonazol (si nitrat) 100mg/5g. Daktarin përdoret: për parandalimin dhe mjekimin e infeksioneve mikotike të gojës e faringut ; infeksionet gastrointenstinale; mbiinfeksionet të shkaktuara nga bakteret Gram-negative. Dozimi dhe mënyra e përdorimit Xheli daktarin përdoret pas ushqimit. Doza është 15mg/kg peshë në ditë. Të rriturit: 1 deri në 2 lugë kafe xhel (5-10ml) 4 herë në dit ...

Read more

Daktarin (mikonazol)

Daktarin Xhel për gojë: Mikonazol (si nitrat) 100mg/5ml. Daktarin përdoret: për parandalimin dhe mjekimin e infeksioneve mikotike të gojës e faringut ; infeksionet gastrointenstinale; mbiinfeksionet të shkaktuara nga bakteret Gram-negative. Dozimi dhe mënyra e përdorimit Xheli daktarin përdoret pas ushqimit. Doza është 15mg/kg peshë në ditë. Të rriturit: 1 deri në 2 lugë kafe xhel (5-10ml) 4 herë në ditë. F ...

Read more

DIMEGAN

DIMEGAN Antihistaminik në formën e kapsulave me përmbajtje bromfeniramine (12mg), 1 indikuar kryesisht gjatë manifestimeve të ndryshme alergjike si: rinit (sezonal dhe shumëvjeçar), konjunktivite, urtikarie etj. Administrimi te fëmijët mbi 12 vjec dhe të rriturit: 1 kapsulë në mëngjes dhe një në mbrëmje. Doza maksimale ditore është 24 mg. ...

Read more

Dyxoderm (tableta)

Dyxoderm (tableta) Përbërja: Lënda vepruese është, Doksiciklinë monohidrat. Mekanizmi i veprimit: DOXYDERM® 100mg është një antibiotik i grupit të tetraciklinës me veprim bakterostatik, i cili vepron mbi sintezën e proteinave mikrobiale. Ka gjithashtu funksion antiprotozoar dhe antihelmintik. Përdorimet e DOXYDERM® 100 mg në: • Infeksione të shkaktuara nga rikeciet, klamidiet; • Trajtimin e kolerës e shoqër ...

Read more

Dulcofar (drazhe)

Dulcofar (drazhe) Veprimi Dulcofar® stimulon mbaresat nervore ndijore dhe krijon refleksin parasimpatik i cili shpie në lëvizjen e peristaltikës së kolonit dhe stimulimin e reflekseve aksonale lokale dhe segmentale. Falë këtij mekanizmi, Dulcofar® është aktiv te pacientët me bllokadë të ganglioneve ose me dëmtim të palcës kurrizore (paraplegjia, polimeliti). Indikimet Trajtimi i të gjitha formave të konstip ...

Read more

Dropstar (solucion)

Dropstar (solucion) Përbërja: 100 ml kolir,solucion përmbajnë: Principi aktiv:Acid hialuronik kripe sodike 0,4 g. Përbërësit shtesë: Fosfat Na dybazik, Fosfat Na monobasik, klorur Na, ujë për përgatitjet injektable. Paraqitja: Dropstar është në formë të kolirit solucion. Kutia përmban 20 kontenitorë monodozë prej 0,5 ml. Çfarë përfaqëson Lubrifikant për përdorim oftalmik. Indikacionet Dropstar përdoret si l ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top