You Are Here: Home » D (Page 5)

Diazepam Alkaloid 10 mg/2 ml (tretësirë për injeksion)

Diazepam Alkaloid 10 mg/2 ml (tretësirë për injeksion) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të ...

Read more

Diazepam Alkaloid 5mg (tableta të mbështjellura)

Diazepam Alkaloid 5mg (tableta të mbështjellura) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjt ...

Read more

Diazepam Alkaloid 2mg (tableta të mbështjellura)

Diazepam Alkaloid 2mg (tableta të mbështjellura) Lexoni me kujdes këtë fletëudhëzim para se të përdorni këtë bar. Ruajeni fletëudhëzimin. Ndoshta do t’ju duhet ta lexoni përsëri. Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomet e tyre janë të njëjt ...

Read more

Diazepam (tableta, mikroklizma diazepam)

Diazepam (tableta, mikroklizma diazepam) Përbërja: 5 ml të tretësirës për përdorim rektal përmban 2,5mg Diazepam BP; Çdo tabletë e veshur përmban 2mg Diazepam BP; Çdo tabletë e veshur përmban 5mg Diazepam BP; Çdo tabletë përmban 10mg Diazepam BP; Çdo supozitore përmban 5mg Diazepam BP; Çdo supozitore përmban 10mg Diazepam BP Përbërësit tjerë në DIAZEPAM: Në tretësirën rektale: acidi benzoik, benzil alkool, ...

Read more

Diabos (tableta)

Diabos (tableta) Informacion për pacientët: Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi drejtohuni tek mjeku ose farmacisti. Ky bar është përshkuar për ju personalisht prandaj nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ai mund të jetë i dëmshëm për ta edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Përmbajtja e substancave aktive: 5,0 glibenklamid. Përmbajtja e substancave ndihmese: laktoza, celuloza mikrokristale, ami ...

Read more

Desmomir (kapsula)

Desmomir (kapsula) Desmodiumi kacavjerrës është një bimë që siguron mbrojtjen e mëlçisë nga agjentet viral, toksik dhe medikamentoz. Është përdorur dhe përdoret në mjekësinë tradicionale të vendeve afrikane për trajtimin kurativ në dëmtimet hepatike serioze. Shume studime të bëra në Francë dhe në Afrikë kanë vërtetuar efektivitetin e kësaj bime si në planin biologjik dhe klinik për trajtimin e Hepatitit Vir ...

Read more

Denta-Far (pika)

Denta-Far (pika) Përbërja 1 g tretësirë përmban: Cariophyli aetherolum 0.05 g Camphora 0.05 g Mentholum 0.005 g Aethanolum concentratum ad 1,0 g Veprimi Denta-Far® pikat kundër dhimbjes së dhëmbit paraqesin preparat dental i cili përbëhet nga komponente aktive natyrore me veprim lokal dhe anestetik në kavitetin e dhëmbëve. Vaji eterik i karanfilit ka veprim të fuqishëm antibakterial dhe anestetik lokal. Kam ...

Read more

Deltacorten (tableta)

Deltacorten (tableta) PËRMBAJTJA Tableta 5mg. FORMA FARMACEUTIKE DHE PAKETIMI -kuti me 10 tableta 5 mg në blister. KATEGORIA FARMAKOTERAPEUTIKE Prednizoni i përket grupit të glukokortikoideve antireaktiv. Prednizoni nuk ka aktivitet biologjik por duhet të aktivizohet në organizem,ku i nënshtrohet një shndërimi të shpejtë në prednizolon,metabolit aktiv i steroideve,që rrit efektin antiinflamator. INDIKACIONE ...

Read more

Delfos (tableta, bustina)

Delfos (tableta, bustina) PËRBËRJA: DELFOS Tableta 100 mg, Çdo tabletë përmban: Lëndë vepruese: nimesulid 100mg Lëndë të tjera (eksipientë): laktozë, glikolat amidoni, celulozë mikrokristaline, vaj recini i hidrogjenuar, stearat magnezi, polietilenglikol. DELFOS 100 mg, bustina me kokrriza për pezulli për përdorim nga goja Çdo bustinë përmban: Lëndë vepruese: nimesulid 100mg Lëndë të tjera (eksipientë): pol ...

Read more

Deksazon (ampula)

Deksazon (ampula) 1. ÇFARË ËSHTË DEKSAZON DHE PËR ÇFARË PËRDORET Deksametazoni bën pjesë në grupin e barnave të quajtura kortikosteroide. PËRMBAJTJA Forma Farmaceutike dhe përmbajtja: tretësirë për injeksion. 1 ml tretësire për injeksion përmban 4 mg deksametazon-natrium-fosfat. PAMJA Tretësirë e kthjellët, e pa ngjyrë. SI VEPRON BARI DEKSAZON DeksametazonI ËSHTË glukokortikoid me veprim antiinflamator dhe ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top