You Are Here: Home » U (Page 2)

Ultravisin (tableta)

Ultravisin (tableta) Integrator ushqimor vitaminik me luteina, dhe ekstrate mirtili dhe vitis vinifera. 20 tableta nga 730 mg. Ultravisina është një integrator ushqimor me luteina dhe ekstrakte mirtili dhe vitis vinifera të afta për të sjellë një sasi integrative të vlerave ushqyese në rastet e mungesës ose të rritjes së nevojave ushqyese. Lëndet ushqyese që gjënden tek Ultravisina mund të rezultojnë efikas ...

Read more

Ulcosan (kapsula)

Ulcosan (kapsula) Informacion për pacientët: Përmbajtja e substancave aktive : 20,0 mg omeprazol. Përmbajtja e substancave ndihmese : karbonat magnezi-i butë, hidroksipropilcelulozë, dinatrium hidrogjenfosfat dihidrati, amidon misri, talk, saharoza, peletë sheqeri, hidroksipropilmetil celuloza, Eudragit L 100 55, dioksid titani, polisorbat 80, makrogol 6000, dioksid silici koloidal, kapsula xhelatinoze e fo ...

Read more

Ulcodin 150mg (tableta)

Ulcodin 150mg (tableta) Para se të filloni ta merrni këtë bar lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzim. Ruajeni këtë fletëudhëzim. Ndoshta do të keni nevojë që ta lexoni përsëri më vonë. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër ju lutemi drejtohuni te mjeku juaj ose farmacisti. Ky bar është përshkruar personalisht për ju dhe ju nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ky mund tu bëjë keq atyre edhe nëse kanë të njejtat simptoma ...

Read more

Ulcezol (kapsula)

Ulcezol (kapsula) Omeprazol 20 mg Kapsula rigide gastrorezistente Principi aktiv Çdo kapsulë Ulcezol përmban 20 mg omeprazol. Indikacionet terapeutike Të rriturit: Trajtimi i ulçerës duodenale. Ulçera gastrike. Ezofagiti i shkaktuar nga refluksi. Trajtimi i ulçerës peptike të shoqëruar nga infeksioni me Helicobacter pylori. Trajtim dhe profilaksi i ulçerave gastrike e duodenale. Gastropati erosive e shkaktu ...

Read more

Ulcedin (tableta, bustina)

Ulcedin (tableta, bustina) PËRBËRJA: Çdo tabletë 200mg përmban: Përbërës aktiv: Cimetidinë 200mg; Përbërës jo aktivë: Celulozë mikrokristaline, manitol, amidon misri, P.V.P., talk, stearat magnezi, gomë arabike, celulozë acetoftalat, bioksid titani, sakarozë. Çdo tabletë 400mg përmban: Përbërës aktiv: Cimetidinë 400mg; Përbërës jo aktivë: Celulozë mikrokristaline, manitol, amidon misri, P.V.P., talk, steara ...

Read more

Urostad

UROSTAD Përbërës aktiv: hydrochloride tamsulosin   FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin. Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t'i dëmt ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top