You Are Here: Home » Posts tagged "bronkit"

Azacid 500mg

Azacid 500mg Azitromicin dihidrat(Makrolid) Përdoret për të trajtuar infeksione të shkaktuara nga baktere të cilat janë sensitive nga azitromicina. Ky medikament përshkruhet për: Infeksione të traktit të sipërm respirator si otitis media, sinuzit, tonsilit, faringit. Infeksione të traktit të poshtëm respirator si bronkit dhe pneumoni. Infeksionet odonto stomatologjike. Infeksione të ndryshme të lëkurës. Për ...

Read more

Lauromicina (tableta)

Lauromicina (tableta) Eritromicinë - 12 tableta 500 mg.  Mekanizmi i veprimit Eritromicina vepron duke frenuar sintezën e proteinave nëpërmjet lidhjes me subunitetin 50S ribosomal të mikroorganizmave të ndjeshëm ndaj saj, pa ndikuar në sintezën e acidit nukleik. Indikacionet Infeksionet bakteriale të traktit të poshtëm respirator. Pneumoni; Sëmundja  Legjionare; Bronkit; Bronkektazi. Infeksionet bakteriale ...

Read more

Kliacef (pluhur, tableta)

Kliacef (pluhur, tableta) PËRBËRJA: KLIACEF pluhur i granuluar për sospension oral flakon 100ml 5%. 5 ml sospension përmbajnë: Principi aktiv: cefaklor monohidrat ekuivalent me 250 mg cefaklor. Shtesa: amido i modifikuar, dimetikon 350 c.s , eritrosina E 127, metilceluloze, sodë laurilfosfat, gomë xantana, sakaroze, arome luleshtrydhe. KLIACEF “500 mg tableta të tretshme” 8 tableta të tretshme. Një tabletë ...

Read more

Zitara 500mg Profarma

ZITARA  500mg Tableta të veshura me film — 500 mg (Azitromicinë dihidrat) FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj Ky bar është përshkruar per ju. Mos e jepni tek persona të tjer ...

Read more

Cefaclor Alkaloid 125mg / 5ml (pluhur për suspension oral)

Cefaclor Alkaloid 125mg / 5ml (pluhur për suspension oral) Para se të filloni ta merrni këtë bar lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzim - Ruajeni këtë fletëudhëzim. Ndoshta do të keni nevojë që ta lexoni përsëri më vonë - Nëse keni ndonjë pyetje tjetër ju  lutemi drejtohuni te mjeku juaj ose farmacisti - Ky bar është përshkruar personalisht për ju dhe ju nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Ky mund tu bëjë keq at ...

Read more

AMOKSIKLAV

Amoksiklav (tableta) Amocilinum/Acidum Clavulanicum Paketimi: Tableta të veshura me film 625mg,në blister me 10 tableta. Tableta të veshura me film 1000mg,në blister me 10 tableta. Përbërësit veprues: Trihidrati i amoksicilines dhe klavulanat kaliumi. Përbërësit joveprues: Përbërja e brendshme: silice koloidale anhider,krospovidon,kroskarameloze natriumi,stearat magnezi, celuloze mikrokristaline. Veshja e j ...

Read more

Eliben 500 mg ( klaritromicine )

ELIBEN 1. PËRCAKTIM I PRODUKTIT FARMACEUTIK 1.1 Emërtimi: ELIBEN FLETËUDHËZUES PËR PËRDORUESI ELIBEN 1.2 Përbërja: Lënda aktive: Çdo tabletë përmban ELIBEN Clarithromycin 500mg. Përbërësit e tjerë: Croscarmellose Sodium, Cellulose Microcrystalline, Starch Maize Pregelatinised, Silicon Dioxide Colloidal, Povidone. Stearic Acid, Magnesium Stearate. Përbërja e veshjes: Hypromellose, Propylene Glycol, Sorbitan ...

Read more

Bromheksine

BROMHEKSINE Shurup Tableta Mukolitik bronkial Përbërja : 1 ml shurup përmban :Lëndë aktive : 0.8 mg bromeksinë klorhidrat (  shurup 0.08%; 4 mg/5 ml ). Lëndë joaktive :Acid tartrik,acid benzoik, glicerinë, alkool 96%, sorbitol 70%, esencë, sheqer, ujë i pastruar aq sa duhet. 1 tabletë përmban : Lëndë aktive :8 mg bromeksinë klorhidrat. Lëndë joaktive :Laktozë, celulozë mikrokristalinë, stearat magnezi. Vepr ...

Read more

FLUDITEC

FLUDITEC® karbocisteine Shurup për të rritur 5%. Shurup për fëmijë 2%. PËRBËRJA: Fluditec 5%. Karbocisteine 5g: Eksipientë: glycerol, metil parahidroksibenzat, saharozë, metil oranxh S, patent blu V, hidroksid natriumi, shije karameli, ujë i purifikuar q.s.f. 100 ml. Fluditec 2%: karbocisteine 2g. Eksipientë: glycerol, metil parahidroksibenzat, saharozë, metil oranxh 5, hidroksid natriumi, shije banane, ujë ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top