You Are Here: Home » P (Page 2)

Povidon jod ovula

POVIDON JOD Ovula – 200 mg (Povidonjod) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. • Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. • Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. • Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju. • Në qo ...

Read more

PROCOR 10MG

PROCOR Tableta të veshura me film – 10 mg (Bisoprolol fumarat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat ...

Read more

PROCOR 5MG

PROCOR Tableta të veshura me film – 5 mg (Bisoprolol fumarat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat s ...

Read more

PRULAN

PRULAN Tableta – 10 mg Tretësirë për injeksion – 10 mg / 2 ml (Metoklopramid klorhidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. • Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. • Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. • Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe ps ...

Read more

Prizitec 10mg\ml pika për përdorim oral

Prizitec 10mg\ml pika për përdorim oral Një ml solucion (20 pika)përmbajnë 10 mg cetirizinë dihidrokloride , një pikë e vetme përmban 0,5mg cetirizinë dihidrokloride,dh 1,35mg metylparahidroksibenzoate 0,15mg propilparahidroksibenzoate si eksipiente. Indikacionet Tableta  Në të rritur dhe në fëmijë mbi moshën 6 vjeç: Cetirizina është e indikuar në heqjen e simptomave nazale dhe okulare në rinitet alergjike ...

Read more

Prizitec 10 mg tableta

Prizitec 10 mg tableta Prizitec 10 mg përmban cetirizinë dihidrokloride dhe 52,30mg laktosë monohidrat. Indikacionet Tableta Në të rritur dhe në fëmijë mbi moshën 6 vjeç: Cetirizina është e indikuar në heqjen e simptomave nazale dhe okulare në rinitet alergjike stinore. Cetirizina është e indikuar në heqjen e simptomave kronike nga urtikaria. Solucioni me pika Në të rritur dhe në fëmijë mbi moshën 2 vjeç: C ...

Read more

PANAFLOR

PANAFLOR Lactobacillus Acidophilus 1 Miliardo di fermenti Indikacionet: Është i indikuar për përmirësimin e florës intestinale në raste me : Diarre akute, bakteriale e virale; Diarre e fryrje të barkut; Gjatë mjekimit me antibiotikë. Ingredientët: Lactobacillus acidophilus LA02-  sigla e n. deposito c/o Collezioni Internazionali: DSM21717 Sorbitolo; Edulcoranti: Xilitolo; Aroma per alimenti  frutti di bosco ...

Read more

Primolut-Nor 10mg

Primolut-Nor 10mg Tableta Progestogjen oral Informacion i rëndësishëm: ju lutemi lexojeni me kujdes! Përbërja: 1 tabletë Primolut-Nor  përmban: 5mg ose 10mg acetat të noretisteronit. Indikacionet: Hemorragjia vaginale disfunksionale; amenorrea parësore dhe dytësore; sindroma premenstruale; mastopatia; çrregulimi periodik i menstruacioneve; endometrioza; karcinoma e avancuar e gjirit. Dozimi dhe përdorimi  P ...

Read more

Primolut-Nor tableta

Primolut-Nor Tableta Progestogjen oral Informacion i rëndësishëm: ju lutemi lexojeni me kujdes! Përbërja: 1 tabletë Primolut-Nor  përmban: 5mg ose 10mg acetat të noretisteronit. Indikacionet: Hemorragjia vaginale disfunksionale; amenorrea parësore dhe dytësore; sindroma premenstruale; mastopatia; çrregulimi periodik i menstruacioneve; endometrioza; karcinoma e avancuar e gjirit. Dozimi dhe përdorimi Përpara ...

Read more

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top