You Are Here: Home » A (Page 3)

Aciklovir (krem) Zdravlje

Aciklovir (krem) Zdravlje Përbërja: 1 g krem përmban 50 mg Aciklovir Forma farmaceutike: Krem Indikacionet terapeutike herpes simplex labialis dhe herpes simplex genitalis. Doza dhe menyra e administrimit  Kremi Aciklovir Alkaloid duhet të përdoret lokalisht në zonën e infektuar dhe përreth saj, në një shtresë të hollë çdo 4 orë (5 herë në ditë). Mjekimi zgjat mesatarisht 5 ditë. Kundërindikacione Kremi Aci ...

Read more

Apaurin 10mg tableta

Apaurin 10mg tableta Diazepam Lexoni me kujdes të gjithë këtë fletëudhëzues përpara se ta përdorni atë. Ruajeni fletëudhëzuesin. Mund të duhet ta lexoni përsëri atë. Nëse keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve. Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Nëse ndonjë nga efektet anësore bëhet ser ...

Read more

Apaurin 5mg

Apaurin 5mg  tableta të veshura Diazepam Lexoni me kujdes të gjithë këtë fletëudhëzues përpara se ta përdorni atë. Ruajeni fletëudhëzuesin. Mund të duhet ta lexoni përsëri atë. Nëse keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve. Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Nëse ndonjë nga efektet anësor ...

Read more

Apaurin 2mg

Apaurin 2mg tableta të veshura Diazepam Lexoni me kujdes të gjithë këtë fletëudhëzues përpara se ta përdorni atë. Ruajeni fletëudhëzuesin. Mund të duhet ta lexoni përsëri atë. Nëse keni pyetje të tjera, pyesni mjekun ose farmacistin. Ky bar është përshkruar për ju. Mos ia jepni atë të tjerëve. Mund të jetë i dëmshëm për ta, edhe nëse simptomat e tyre janë të njëjta me tuajat. Nëse ndonjë nga efektet anësore ...

Read more

Acai Berry Extract (soft gel kapsula)

Acai Berry Extract (soft gel kapsula) Euterpa kupus Mart, emri i zakonshëm është Acai i prodhuar nga frutat e amazonës. Përmban 10% acide me rëndësi të lartë oksidative, mbështet energjinë dhe vitalitetin. Përbërësit aktiv të Acai janë antocianina-tip bioflavonoid, ku konsiderohet edhe si burimi i madhe i mundshëm i këtyre substancave. Fruti Acai gjithashtu përmban proteina, fibra, enzime, vitaminë E, amino ...

Read more

AZOMEX 500mg

AZOMEX 500mg UDHËZIM PËR PACIENT: Nëse keni pyetje shtesë, drejtojuni mjekut ose farmacistit. Ky bar ju është përshkruar juve personalisht dhe nuk duhet t’ia jepni tjetërkujt. Tjetërkujt ky bar mund ti shkaktojë dëm edhe nëse ka simptome të ngjashme me tuajat. Përbërja e substancave aktive: Azitromicinë (si dihidrat) 524,00 mg. Përbërja e materieve ndihmëse: Hidrogjen fosfat kalciumi të anhidruar Amidon të ...

Read more

Azomex 250mg (pluhur)

Azomex 250mg (pluhur) UDHEZIM PER PACIENT: Nëse keni pyetje shtesë, drejtojuni mjekut ose farmacistit. Ky bar ju është përshkruar juve personalisht dhe nuk duhet t’ia jepni tjeterkujt. Tjeterkujt ky bar mund ti shkaktojë dëm edhe nëse ka simptomë të ngjashme me tuajat. Përbërja e substancave aktive: Azitromicinë (si dihidrat) 262,016 mg. Përbërja e substancave ndihmëse: Sakarozë, Arome vishnjë, Aromë vanilj ...

Read more

Azomex 200mg (pluhur)

Azomex 200mg (pluhur) UDHËZIM PËR PACIENT: Nëse keni pyetje shtesë, drejtojuni mjekut ose farmacistit. Ky bar ju është përshkruar juve personalisht dhe nuk duhet t’ia jepni tjetërkujt. Tjetërkujt ky bar mund ti shkaktojë dëm edhe nëse ka simptome të ngjashme me tuajat. Përbërja e substancave aktive: Azitromicinë (si dihidrat) 209,62 mg. Përbërja e substancave ndihmëse: Sakarozë,Fosfat trenatriumi i anhidrua ...

Read more

AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT)

AGEVIT ONION (ANTIOXIDANT) Antioksidant, për zemrën dhe qarkullimin e gjakut,presionin e lartë të gjakut, azmën, bronshit dhe diabet, diuretik. Përdorimi : 4 kapsula në ditë 2 në mëngjes dhe 2 në drekë. Shoqërohet me një gotë të madhe uji. ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top