You Are Here: Home » A (Page 2)

ANTIHEMORROIDALE

Antihemorroidale Supozitorë Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. • Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. • Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. • Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju. • Në qoftë se ndonj ...

Read more

AMLODIPINE

AMLODIPINE Tableta – 10 mg (Amlodipinë besilat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju. ...

Read more

AMIODARON 200mg

AMIODARON Tabletë - 200 mg (Amiodaron klorhidrat) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit • Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. • Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. • Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma me ju ...

Read more

ANABOFARMA

ANABOFARMA Tableta - 5 mg (Metandienon) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  Në qo ...

Read more

ALUKOL

ALUKOL Tableta - 500 mg (Hidroksid alumini) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe pse mund të kenë të njëjtat simptoma si ju.  N ...

Read more

Advit

ADVIT Tretësirë me pika për gojë - (10.000 UI + 10.000 UI) / mL (Vitaminë A + Vitaminë D) Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit.  Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri.  Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.  Ky bar është përshkruar për ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t’i dëmtojë ata edhe p ...

Read more

ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3 Fluor  e Vitamin D3 Indikacionet: Profilaksi për Caries Dental Mbrojtje nga  Rachitismi Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve Ingredientët: Acqua depurata. Stabilizuesit: Glicerolo. Densifikuesit: Gomma xantano. Fluoruro di sodio, Vitamina D3. Rregulluesit e aciditetit: Acido citrico. Aroma : Fruta pylli. Konservantët: Sodio benzoato, Potassio sorbato. Mënyra e përdorimit:   Në latantët ...

Read more

Azacid 500mg

Azacid 500mg Azitromicin dihidrat(Makrolid) Përdoret për të trajtuar infeksione të shkaktuara nga baktere të cilat janë sensitive nga azitromicina. Ky medikament përshkruhet për: Infeksione të traktit të sipërm respirator si otitis media, sinuzit, tonsilit, faringit. Infeksione të traktit të poshtëm respirator si bronkit dhe pneumoni. Infeksionet odonto stomatologjike. Infeksione të ndryshme të lëkurës. Për ...

Read more

ARTIMIN 3

ARTIMIN 3 Një kapsul përmban: 400mg Glukozaminë Hidrokloride 200mg Chondroitin Sulfat, 40mg Acid Hialuronik Veprimi Ndikim i trefishtë për kyçe të shëndosha dhe elastike. Artimin 3 i jep mbështetje fortësisë dhe elasticitetit të tendinave.  Të tre komponentët shfaqin një ndikim sinergjik: Rrisin lëvizshmërinë e kyçeve, ulin dhimbjet për një kohë të gjatë  Nxisin krijimin e kolagjenit,  Falë acidit hialuroni ...

Read more

Azur (kapsula)

Azur (kapsula) Çdo kapsul përmban 22,4 mg Fluoxetine Hydrocloride. KLASIFIKIMI: Psikoanaleptik (Antidepresiv). Në doza terapeutike, efikasiteti antidepresiv i detyrohet inhibimit të SNQ-se nëpermjet bllokimit të kapjes së serotoninës. Indikacionet 1. Episode depresive madhore 2. Bulemia nervore 3. Çrregullimet Obsesive Kompulsive Kundërindikacionet 1. Hipersensibilitet ndaj preparatit 2. Inhibitorët e monoa ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top