You Are Here: Home » A (Page 5)

Amiodaron 200mg Profarma

AMIODARON Tabletë - 200 mg (Amiodaron klorhidrat) FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përshkruar per ju. Mos e jepni tek persona të tjerë. Mund t'i dëmtojë ata ...

Read more

ALORA SHURUP

ALORA SHURUP FORMULA Çdo 5 ml shurup përmban 694.444 mg ekstrakt të lëngut të Pasiflorës; nipaginë dhe nipazol si lëndë konservuese; sheqer kristalor si ëmbëltues dhe alkool etilik. VETIT Ë FARMAKOLOGJIKE Ekstrakti i pasiflorës, i cili përftohet nga bima passiflora incarnata, është një bar me veti sedative (qetësuese). Përbërës veprues të ekstraktit janë disa alkaloidë, si p.sh harmina dhe aribina, si edhe ...

Read more

ALORA 100mg (tableta te veshura me film)

ALORA 100mg (tableta te veshura me film) PËRMBAJTJA Çdo tabletë e veshur me film ALORA përmban 100 mg ekstrakt të Iules së sahatit - Passiflore incarnata- (përmban 3.5% flavonoide si Vitexin) dhe oksid hekuri të kuq red (E172) si agjent ngjyrosës. VETITË FARMAKOLOGJIKE Grupi farmakoterapeutik: Sedativ. Kodl ATC: N/A Ekstrakti i Lule sahatit është një bar sedativ, i cili përftohet nga bima natyrale e quajtur ...

Read more

Amyzol 25mg

Amyzol 25mg Amyzol tableta të veshura me film 25 mg Amitriptilinë FLETËUDHËZUESE: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexojeni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni të merrni këtë produkt mjekësor. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tu nevojitet ta rilexoni atë përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky produkt mjekësor është përshkruar vetëm për ju. Ju lutemi mos ...

Read more

Amyzol 10mg

Amyzol 10mg Amyzol tableta të veshura me film 10 mg Amitriptilinë FLETËUDHËZUESE: INFORMACION PËR PËRDORUESIN Lexojeni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni të merrni këtë produkt mjekësor. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tu nevojitet ta rilexoni atë përsëri. Nëse keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky produkt mjekësor është përshkruar vetëm për ju. Ju lutemi mos ...

Read more

Arfen Suposte 125mg,250mg,500mg,1000mg

Arfen Suposte Përbërja Supostet përmbajnë 125, 250, 500 dhe 1000 mg Paracetamol. Arfen suposte 125mg Arfen suposte 250mg Arfen suposte 500mg Arfen suposte 1000mg Vetitë Arfen ka veti të theksuara qetësuese mbi dhimbjet, ul temperaturën e rritur të trupit, si dhe dallohet për tolerancën shumë të mirë. Indikimet Gjëndje që karakterizohen me rritje të temperaturës së trupit ose dhimbje. Trajtim simptomatik i t ...

Read more

ATROPINË PROFARMA (injeksion)

ATROPINË  PROFARMA lnjeksion Antikolinergjik; antispazmodik. Përbërja: 1 ampulë 1 mL përmban 1 mg atropinë sulfat (tretësirë për injeksion 0.1%) . Veprimet Atropina frenon veprimin e acetilkolinës ose të nxitësve të tjerë kolinergjikë në receptorët kolinergjikë pasganglionikë, përfshirë muskulaturën e lëmuar, gjëndrat sekretore dhe sistemin nervor qendror. Farmakokinetika Atropina përthithet shpejt; ajo e k ...

Read more

Azinc Junior (kapsula)

Azinc Junior (kapsula) AZINC junior (për fëmijë) me  Shije Luleshtrydhe/ Çokollate/ Coca Cola nga Arkopharma, lider i fitoterapisë në Europe. Forma Farmaceutike: Tableta e përtypshme me tre shije: Luleshtrydhe; Coca Cola; Çokollatë. Përmbajtja: 12 Vitamina, Minerale, 5 Oligoelemente (Përmban vitaminat esenciale për rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve). AZINC optimal junior ka veprim të fuqishëm antioksidant ( ...

Read more

Azinc (kapsula)

Azinc (kapsula) AZINC optimal ADULTES (për të rritur) nga Arkopharma, lider i fitoterapisë, vitaminave dhe shtesave ushqimore në Europe. AZINC optimal, një varietet vitaminash dhe mineralesh për të gjithë familjen që ju ndihmon për të rigjetur formën e mirë fizike dhe vitalitetin. AZINC optimal është një suplement me përmbajtje  VITAMINASH (12), MINERALESH dhe OLIGOELEMENTESH (8). AZINC optimal ka veprim të ...

Read more

Azatril (kapsula)

Azatril (kapsula) PËRBËRJA Një kapsulë përmban: Lëndë aktive Azitromicin dihidrate, e barazvlefshme me Azitromicin bazë 250mg. Lëndë ndihmëse: laktozë anhidrike, niseshte gruri, stearat magnezi, laurilsulfat natriumi, E 122, E 171, xhelatinë. FORMA  FARMACEUTIKE  DHE PAKETIMI Kapsula 250mg, me 6 kapsula në blister  PVC/alumini, nga 1 blister në paketim. Kapsula 250 mg, me 8 kapsula në blister PVC/alumini, n ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top