You Are Here: Home » A (Page 4)

AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM)

AGEVIT GINGER ( IMMUNE SYSTEM) Përdoret për dhimbjet e mesit,artritet,dhimbjet e muskujve,forcon sistemin imunitar. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë dhe 2 në darkë,të shoqëruara me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION)

AGEVIT FENEL (DETOXIFICATION) Përdoret në problemet e tretjes,mungesën e oreksit,djegiet e zemrës,gazrat intensinale. Përdorimi: 4 kapsula në ditë 2 në drekë dhe 2 në darkë,shoqërohen me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT CHIKORY (SLIMMING)

AGEVIT CHIKORY (SLIMMING) Ul kolesterolin,trigliceridet,rënien në peshë,eleminimin e ujit në trup. Përdorimi: 4 kapsula në ditë ,2 në drekë dhe 2 në mbrëmje të shoqëruara me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC)

AGEVIT LINGONBERRY (TURMERIC) Përdoret për shëndetin e kockave,trajtimin e gurëve në veshka dhe si diuretik. Përdorimi : 4 kapsula në ditë, 2 në drekë dhe 2 në darkë. Shoqërohet me një gotë të madhe me ujë. ...

Read more

AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION)

AGEVIT ASPARAGUS (DIGESTION) Përdoret për tretjen e ushqimit,dhe ndihmon balancin e traktit intensinal. Përdorimi: 4 kapsula në ditë,2 në drekë ,2 në darkë të shoqëruara me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT ACEROLA (ENERGY)

AGEVIT ACEROLA (ENERGY) Eshtë e pasur me: vitaminë C, vitaminë A, vitaminë B 3, vitaminë B 6 , vitaminë B 12 Përdoret kundra lodhjes. Rrit sistemin imunitar dhe të mbron nga radikalet e lira. Përdoret për infeksionet e mishrave të dhëmbëve. Përdoret në depresion. Përdorimi : 3 kapsula në ditë nga këto 2 në mëngjes dhe 1 në mesditë, shoqërohet me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION)

AGEVIT BLACKCURRAN (CIRCULATION) Përdorwt në simptomat e menopausës, Periodat e dhimshme. Përdoren tek të sëmuret me artrit,dhimbjet e artikulacioneve. Përdoret tek personat me kollë ,me ftohje,disifektimin e urines, trajtimin e gurëve në veshka, dhe daljen e flokëve. Përdorimi : 3 kapsula në ditë,merren me një gotë të madhe uji. ...

Read more

AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT)

AGEVIT BILBERRY (EYESIGHT) Përdoret për përmirësimin e shikimit dhe shikimin e natës. Përdoret për trajtimin e katarakteve dhe çrregullimeve të retinës. Përdoret për problemet e zemrës dhe të arterieve,lodhjen kronike,acarimin e gojes dhe fytit ,diarresë. Ul nivelin e sheqerit në gjak. Përdorimi : 6 kapsula në ditë,shoqërohen me një gotë të madhe uji. ...

Read more

ALFATIL

ALFATIL Lënda aktive: Cefaklor monohidrat. Forma farmaceutike dhe doza: 250 mg/5 ml suspension oral ; Flakon- 60 ml; 125 mg/ 5m1 suspension oral; Flakon- 60 ml; 500 mg- kapsula. Indikimet: Në infeksione ORL, të rrugëve të frymëmarrjes, infeksionet dytësore të bronkitit akut, të traktit urinar etj. Dozimi: Te të rriturit- Doza ditore: 250 mg çdo tetë orë ose 750 mg / ditë. Në infeksione më të rënda: 500 mg ç ...

Read more

AROLAC

AROLAC PERBERJA CILESORE DHE SASIORE Lënda aktive: Lisurid ( në formë maleati) i mikronizuar 0.2 mg. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në trajtimin e çrregullimeve të shkaktuara nga niveli i lartë i prolaktinës në gjak (hiperprolaktinemi); Për frenimin e qumështit të gjirit pas lindjes ose në rastet e problemeve të gjëndrrave mamare gjatë shtatëzanise; Në inflamacione të gjirit; Në sterilitet të shkaktuar nga niveli ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top